Seminar Roberta Drajzdela u Srbiji!

01.10.2017. u Beograd  je održan seminar svetskog i ADCC šampiona Roberta Drajzdela. “Kimura BJJ Akademija“ koju vodi Gile Huni  i nalazi se u sklopu “ Ahilej Bodybuilding i Fitness Kluba“, ustupila je svoju salu. Organizator seminara je bio glavni instruktor i osnivač “LUTADOR BJJ Tima“ , Mateja Valjarević.

Na naše veliko oduševljenje učestvovalo je čak 10 timova iz regiona: Lutador Zenith, Kimura BJJ , Old School BJJ , Žerjal Team, Gracie Barra Beograd, RGC Beograd , Kaizen MMA, Titans Neves , Fenix Kiki Melo, BJJ/Sport Studio Prime.
Pored velikog broja timova, učešće je uzelo čak 8 crnih pojaseva iz Srbije. Seminar je trajao oko 150 minuta i obrađivane su tehnike u kimonu i bez kimona (NO GI).

Na kraju seminara Robert je promovisao člana Lutador Tima , Sašu Ilića “Ilketa“ u crni pojas. Održao je kratak govor u kome je pohvalio BJJ u Srbiji i rekao da je nivo veoma visok i da je veoma zadovoljan.

Organizator Mateja Valjrević  za BJJ Magazin je izjavio sledeće: “Želim da se zahvalim svim učesnicima na seminaru, Giletu Huniju koji je pomogao organizaciju, takođe Ivanu Đorđeviću “Icku“ čiji smo prostor koristili. Mislim da je ovaj seminar bio odličan pokazatelj kako BJJ zajednica u Srbiji može da funkcioniše zajedno i pored nekih ranijih međutmiskih nesuglasica. Nadamo se da ćemo u budućnosti nastaviti ovakav način saradnje i zajedništvom doneti prosperitet BJJ sportu u Srbiji.“

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *