BJJ Budući Šampioni 3 – (takmičenje za mlađe kategorije)

Nakon dva uspešno održana takmičenja za decu i juniore pod nazivom “Budući Šampioni 1 i 2“, treće po redu takmičenje u organizaciji Gracie Barra Srbija održaće se 29. Oktobra sa početkom u 10h u Sportskom Centru “Šumice“ u Beogradu.

Budući Šampioni 3 donosi neke novine u odnosu na prva izdanja a najveća novina je sama lokacija, inače Hala koja se i do sada koristila za najveća takmičenja Brazilskog Jiu Jitsu-a u zemlji kao što su Serbian Open, Belgrade Open, Belgrade Cup…
Od ove godine naši najmlađi takmičari će imati priliku da osete draž takmičenja u hali gde se takmiče i njihovi stariji drugari i seniori a istovremeno pripreme i bolje priviknu na iskustva koja ih čekaju kao “buduće šampione“.


Kao i prošlih godina, na ovom takmičenju svim učesnicima smo obezbedili lanč (lunch) pakete koji će sadržati sendvič, slatkiše, jabuku, flašicu vode i flašicu soka i koje će učesnici dobijati na samom ulazu uz potvrdu prijava od strane trenera.
Takođe, uvodimo novi dizajn medalja koje će od ove godine pratiti sva naša buduća takmičenja a koje su dizajnirane i izrađene po uzoru na oficijelne IBJJF medalje.


Još jedna od novina koju smo testirali na našem prošlom takmičenju a koja se odlično pokazala je sistem od 3 sudije po borilištu od ukupno 4 borilišta. Ovom novinom želimo da izbegnemo sve neprijatnosti usled greški koje nastaju suđenjem ali i podignemo nivo bezbednosti takmičara na viši nivo.
Do sada imamo potvrde dolaska klubova iz Makedonije, Bugarske, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, Republike Srpske, BiH i naravno Srbije tako da je takmičenje regionalnog karaktera.
Pozivamo vas da zajedno sa nama podržite i ohrabrite naše Buduće Šampione na tom putu.
Vidimo se 29. Oktobra 2017god. u 10h u S.C. Šumice!
Sportski pozdrav!
Informacije i prijave: http://www.buducisampioni.com/

Prilog pripremio: Danijel Brajčić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *